Vardagsmiddagen är den absolut viktigaste middagen! Och vad passar då inte bättre än en härligt krämig och sjukt enkel kasslerpasta!
Du behöver:
- 4 pers
- 15 minuter
- 500 gram kassler
- 4 port tagliatelle
- 1 purjolök
- 1 grön paprika
- 1 klyfta vitlök
- 2 dl grädde
- 2 dl cream fraich
- 5 msk chilisås
- olja till stekning
- peppar
Gör såhär:
- Koka pastan enligt anvisning på paketet.
- Skär ned kasslern i 1×2 cm strimlor och stek på hög värme i lite olja så den får rejält med färg.
- Stimla purjolöken och fräs i en kastrull i några minuter. Finhacka vitlöken och tillsätt i grytan.
- När kasslerna har fått rejält med färg så häll över den i kastrullen tillsammans med löken. Tillsätt grädde, crema fraich och chilisås och låt puttra ihop. Smaka av med svartpeppar.
- Häll av pastan och blanda ihop pastan med såsen. Servera!