Middag för hela familjen

Dansk remouladsås

Tänk att curry funkar så otroligt bra till en panerad bit fisk. Väldigt trevlig kombination, jag älskar det!

Du behöver:

  • 4 port
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 3 – 4 msk hackad ättiksgurka
  • 2 msk kapris
  • 3 msk hackad persilja
  • 0,5 finhacka gullök
  • 1-2 tsk curry
  • 1 tsk olja
  • salt
  • peppar

Gör såhär:

  1. Finhacka gurka, kapris och gullök och blanda ihop det med créme fraîches och majonäs.
  2. Värm en stekpanna på medelvärme med oljan, fräs curryn en minut och tillsätt därefter i såsen.
  3. Smaka av med salt och peppar och avsluta med hackad persilja.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *